tunnelweg - Reisverslag uit Olvera, Spanje van robwildschut - WaarBenJij.nu tunnelweg - Reisverslag uit Olvera, Spanje van robwildschut - WaarBenJij.nu

tunnelweg

Blijf op de hoogte en volg

23 Juni 2013 | Spanje, Olvera

Kronkelend over weer een tot fietspad vermaakte voormalige spoorlijn. Kronkelend door de hitte en door de 19 !! tunnels steeds weer op tijd afgekoeld en met voordeel dat klimmen tot 3% blijft. Dat wordt morgen anders denk ik.
Enfin, alweer een prachtige route en weer totaal paradijselijk anders dan gisteren.
Hoewel het samenzijn met Diny zeer trekt, weet ik nu al dat ik dit fietsen zal missen. Hopelijk snel weer een andere route, en dan... ja dan wel naar Cadiz. Het is verslavend. Wat een verwend nest ben ik eigenlijk.
Rob

• 23 Juni 2013 - 17:16

Justin:

Paps,

Al zittend achter mijn computer een samenvatting schrijvend voor beeldanalyse komen jouw beelden voorbij van je fietstocht. Jaloezie en vooruitzicht doen mij verlangen naar mijn vakantie, mijn bezoek aan Spanje én mijn fietstocht die ik waarschijnlijk weer naar Berlijn ga doen om met Marius bij te praten.
    Misschien ben je niet een verwend nest maar komt dit naar voren uit het feit dat je jezelf in het verleden niet teveel verwend hebt. Met dit lange termijn vooruitzicht heb ik nieuwe motivatie opgedaan om die samenvatting af te maken!

Groetjes Justin

P.s. Wat is dat groene ding voorop je fiets?

• 23 Juni 2013 - 20:18

Rietje:

hoi Rob,

een verwend nest, dat weet ik niet hoor,
    ik denk meer "een geluksvogel"

(die Fyra treinstellen zijn nog best goed te gebruiken dus....zoals op je laatste foto te zien. Ik denk niet dat Fred me dit in dank afneemt ;))
    goeie reis nog

• 23 Juni 2013 - 22:12

Hoi Rob, :

Hoi Rob, geniet weer van je verhaal.. Ik ben zojuist terug van een kermisborrel(zoals dat hier in Westfriesland gebruikelijk is), bij een vriend en uiteraard daar veel mensen gesproken die geïnteresseerd zijn in het verhaal van onze fietsreis.......en jah dan zou het kunnen gebeuren dat je het gaat romantiseren....... !! Hierbij bemerk ik toch steeds weer aan de reacties dat het wel heel bijzonder is dat je als persoonlijk individu een fietsreis maakt. Het blijft vooral voor mij geniet van je moment in geest van vrij zijn en daarbij de vrijheid van fysieke inspanning ervaren....

• 23 Juni 2013 - 22:42

Winterpeen Te W:

Hoi Robjes, pas op voor tunnelvisie! Maak het goed daar en zo lang je problemen niet groter zijn dan het kiezen tussen Dietje en de fiets ga ik maar van uit dat het leven je toegrijnst. Pas op jezelf en de rolofnaaf. Ikbegreep vvan Oom Guido dat er alweer een nog geavanceerder techniek op de markt is. Vergeet niet te trappen als je een berg op gaat! Grtzzzzx Toos