weer stukje verder
27 Juni 2014 | Duitsland, Heimfeld
Wilna: als je 80+ bent sluit converseren conserveren niet uit, sterker dan mag je blij zijn. Maar je had wel gelijk: slip of the mind. Maar kan ook een Freudiaanse vergissing zijn.
Wil. Nee ze waren allen bij de pinken. Je zou het hier ook mooi vinden. Vogels, bloemen en nog zo wat. Maar dat zie ik vast over het hoofd.
Iris. Ik heb tijdens de aanschaf van mijn avaghon fiets staan kwijlen bij die Santos rossen. In welke uitvoering komt jouw boreling? 26 of 28 inch, breedte banden, in of extern schakelmechanisme, staal of aluminium?
Fred: is dat incommunicado zijn een voorproefje voor......nou ja, over een jaar of twee?
De laatste twee dagen fiets ik door oneindig veenlandschap. In Nederland vinden we die streken bij Nieuw Dordrecht, Nieuw Amsterdam en alle plaatsten daaromheen die in de naamgeving met 'veen' beginnen of eindigen. In Duitsland fiets ik tot bijna Hamburg ook door veen, moor en 'fehn'. Hier is vroeger wat afgezwoegd door landarbeiders. Pas na 200 kilometer geraak ik in de bossen.
De wind is al die tijd stevig tegen waardoor ik mijn plannen bijna een halve windroos draai om de rivier de Weser af te zakken. Echter de volgende dag krijg ik de wind schuinachter en is het toch weer recht zo die gaat zodat ik nu voor Hamburg lig. Ik laat Hamburg net links liggen en ga morgen langs de oevers van de Elbe.
27 Juni 2014 - 19:27
Hans:
Blijf je volgen Rob, nog veel fietsplezier verder